Nazo Zeyrek İzmir'de Güzellik Merkezini Ünlü İsimlerin Katılımıyla Hizmete Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Nazo Zeyrek, İzmir Mavişehir'de yeni güzellik merkezini ünlü isimlerin katıldığı davet ile hizmete açtı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Nazo Zeyrek, İzmir Mavişehir'de yeni güzellik merkezini ünlü isimlerin katıldığı davet ile hizmete açtı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı Nazo Zeyrek, İzmir Mavişehir'de yeni güzellik merkezini ünlü isimlerin katıldığı davet ile hizmete açtı. 

 

Magazin İzmir'in haberine göre; Genç yaşta atıldığı iş dünyasında başarılarıyla göz dolduran iş insanı Nazo Zeyrek, İzmir Mavişehir’de ünlü dostlarının da akın ettiği bir açılışla yeni girişimi Nazo Klinika’yı hizmete soktu. Görkemli bir törenle açılan güzellik ve sağlık merkezinin açılışına çok sayıda seçkin davetli katıldı. Türk sinemasının ünlü güzelleri Perihan Savaş ve Aydan Şener, yazar ve şarkıcı Ömür Gedik, ünlü şarkıcı Cenk Eren gibi birçok isim yeni işletmesinin açılışında Nazo Zeyrek’i yalnız bırakmadı. Açılış töreninin ardından güzellik merkezini gezen ünlü isimler övgülerini Zeyrek’e iletti ve en kısa zamanda İstanbul’da da bir şube istediklerini iletti. 

 

İşte açılıştan kareler;

 

nazo zeyrek izmir de guzellik merkezi ni unlu isimlerle acti

 

nazo zeyrek izmir de guzellik merkezi ni unlu isimlerle acti