Nejat İşler'den Olay Erşan Kuneri Dizisinin Gibi Dizisi İle Karşılaştırılması Yorumu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri ile Gibi dizisinin karşılaştırılması ile ilgili olay ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri ile Gibi dizisinin karşılaştırılması ile ilgili olay ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Nejat İşler, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erşan Kuneri ile Gibi dizisinin karşılaştırılması ile ilgili olay ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Anlatya Film Festivalinde yaşadığı bir olay üzerinden Erşan Kuneri ve Gibi dizilerinin karşılaştırılmasını yorumda bulunan ünlü oyuncu Nejat İşler "Antalya Film Festivali'nde yaşadığı bir olayı anlatan İşler, "Buna benzer bir kafa, yıllar evvel Antalya Film Festivali sonuçlarını beğenmeyince; 'Biz şu kadara film yaptık, üç kuruşa film yapanlarla aynı kategoride değerlendirildik' diye eziklenmişti. Aslolan hikayedir. Bunu en iyi bilenler hikaye anlatıcılarıdır" ifadelerini kullandı. Arkadaşımla konuşur gibi yazmışım yine. burada paylaşılanların, sağda solda çok önemliymiş gibi dolanabileceğini hep unutuyorum. neyse, üreten herkese selam olsun. seyircinin kararı esastır." ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

nejat isler den olay ersan kuneri gibi dizisi yorumu