Neslihan Atagül Doğulu Evlilik Sırrını Açıkladı!

Sefirin Kızı dizisinden geçirdiği geçirgen bağırsak sendorumu hastalığı nedeniyle ayrılmak zorunda olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, HOLA USA dergisine verdiği röportajda 5 yıldır mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu ile olan ilişkisinden bahsetti.

 

Sefirin Kızı dizisinden geçirdiği geçirgen bağırsak sendorumu hastalığı nedeniyle ayrılmak zorunda olan ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, HOLA USA dergisine verdiği röportajda 5 yıldır mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu ile olan ilişkisinden bahsetti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, HOLA USA dergisine verdiği röportajda 5 yıldır mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu ile olan ilişkisinden bahsetti.

 

Neslihan Atagül evliliklerinin sırrını açıkladı! 'Hem eş hem arkadaşız' 

 

Neslihan Atagül, HOLA USA dergisine verdiği röportajda 5 yıldır mutlu bir evliliği olan Kadir Doğulu ile olan ilişkisinden bahsetti. Magazin dünyasının örnek çiftleri arasından gösterilen Neslihan Atagül, evliliklerinin sırrını "Biz hem sevgiliyiz hem de arkadaşız" şeklinde açıkladı. Birbirlerinin alanlarına her zaman saygılı olduklarını belirten Atagül, "Kendimizi geliştirirken birbirimizin gelişimine de önem veriyoruz" dedi. 

 

neslihan atagul dogulu evlilik sirrini acikladi