Nesrin Cavadzade'nin Transparan Elbisesi İle Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisiyle en son ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan elbisesi ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisiyle en son ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan elbisesi ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Show TV'de yayınlanan Üç Kuruş dizisiyle en son ekranlarda yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda transparan elbisesi ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

nesrin cavadzade nin transparan elbisesi gundem oldu

 

Kıyafete eridim!

 

Oyuncu Nesrin Cavadzade sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Ve sık sık cesur pozlarıyla dikkat çeken Cavadzade transparan kıyafet giyip kameraların karşısına geçti. En son Üç Kuruş dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade, Bahar karakterine hayat vermişti. Güzelliği ile adeta büyüleyen ünlü oyuncu sosyal medya hesabından dekolteli pozlarını paylaştı. 40 yaşındaki ünlü oyuncu paylaşımına "Hoşluk, şıklık, kıyamet" notunu düştü. Ünlü ismin iddialı başka bir fotoğrafı da aynı gün sosyal medyada gündem oldu. Instagram kullanıcıları "Kraliçe", "Kıyafete eridim", "Makyaja bayıldım" yorumlarında bulundu.