Netflix’te Ocak 2023’de Neler Var?

 

 

 

Dünyanın en büyük yapım şirketlerinden biri olan Netflix, izleyicileri nefes kesen yapımlarla buluşturmaya devam ediyor... Netflix Ocak ayı Takviminde Neler Var? Orijinal dizi ve film yapımlarıyla dünyaca ünlü dijital platform Netflix Ocak ayı takvimini yayınladı! Peki Netflix’de bu ay hangi diziler olacak? Hangi dizilerin yeni sezonu izleyicilerle kavuşacak? En yeni filmler neler? İşte detaylar:

 

 

-Kaleidoscope (1 Ocak)

Eric Garcia tarafından yaratılan 8 bölümlük mini diziyi sırayla izlemenize gerek yok. Kullanıcılar, dizinin konusu olan soygunla alakalı farklı zaman dilimlerini içeren sekiz bölümü de istedikleri sırayla izleyebilir. 

Başroldekiler: Giancarlo Esposito, Rufus Sewell, Jai Courtney, Tati Gabrielle, Paz Vega, Rosaline Elbay.

 

 

-The Lying Life of Adults (4 Ocak)

Yönetmen koltuğunda Edoardo De Angelis’in bulunduğu film 1990’ların Napolisi'nde, küstah ve cüretkâr halası sayesinde şehrin bambaşka bir yüzünü keşfeden genç bir kızın kurallara sıkı sıkıya bağlı anne babası bu durumdan çok rahatsız olunca olaylar gelişir.

Başroldekiler: Giordana Marengo, Valeria Golino, Alessandro Preziosi, Pina Turco.

 

 

Ginny & Georgia: 2. Sezon (5 Ocak)

Netflix’in en popüler dizilerinden olan Ginny ve Georgia geri döndü! Wellsbury'deki hayatlarıyla baş etmeye çalışan Georgia ve Ginny'yi yeni ilişkiler ve zorluklar beklemektedir. Ta ki geçmişlerinden gelen sırlar her şeyi tehlikeye atana dek. 

Başroldekiler: Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard.

 

 

Solgun Mavi Gözler (6 Ocak)

Yönetmenliğini Scott Cooper’ın yaptığı gerilim filmi gizemli hikayesiyle kullanıcılarla buluşacak. Batı Cephesi, 1830. Yorgun bir dedektif bir askeri öğrencinin cinayetini çözmeye çalışırken öğrencilerin sessizliğini kırabilmek için içlerinden birinden yardım alır. Bu genç adamı dünya Edgar Allan Poe ismiyle tanıyacaktır.

Başroldekiler: Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Fred Hechinger, Robert Selden Duvall.

 

 

Baltalı Otostopçu (10 Ocak)

Bu şoke edici belgesel, gamsız bir gezginin internet yıldızlığına yükselişini ve hapse girmesiyle sonuçlanan ani düşüşünü anlatıyor.

 

 

Kung Fu Panda: Ejderha Şövalye: 2. Sezon (12 Ocak)

The Dragon Knight, Netflix için Mitch Watson ve Peter Hastings tarafından geliştirilen bir Amerikan CG animasyon dizisi olan Kung Fu Panda maceralarına devam ediyor… Efsanevi savaşçı Po sihirli silahlar ele geçirmek, itibarin düzeltmek ve dünyayı kurtarmak için elit bir ingiliz sövalyesiyle dünyayı dolaşır.

 

 

Vikings: Valhalla: 2. Sezon (12 Ocak)

Zaferlerle yenilgiler ve onurla ihanetin damga vurduğu bir tarih. Geçen yüzyıla rağmen Vikingler hala eskisi gibi kılıçların gücüyle yeni topraklar keşfedip fethediyor.

Başroldekiler: Sam Corlett,Leo Suter, Frida gustavsson, Laura Berlin.

 

 

Kayıp Köpek (13 Ocak)

Gerçek bir hikayeden uyarlama olan filmde genç bir adam, ortadan kaybolan çok sevdiği köpeğini bulmak ve ona hayatını kurtaracak bir ilaç vermek için ailesiyle birlikte inanılmaz bir çaba gösterir.

Başroldekiler: Rob Lowe, Johnny Berchtold, Kimberly Williams Paisler.

 

 

Sky Rojo: 3. Sezon (13 Ocak)

Geçmiş travmaların izlerini taşıyan üç kadın, bir genelevdeki ölümcül olayların ardından muhabbet tellalarından ve onun adamlarından kaçarak çılgın bir maceraya atılır.

Başroldekiler: Veronica Sanchez, Miguel Angel Silvestre, Asier Etxeandis.

 

 

Özveri (20 Ocak)

 Gerçek bir hikaye olan filmde devrim yaratan siyahi savaş pilotu Jesse L. Brown ve Tom Hudner, Kore Savaşı sırasında havada ölümle dans ederken muhteşem bir bağ kurar.

Yönetmen: J.D. Dillard

Başroldekiler: Jonathan Majors,  Glen Powell, Christiana Jackson, Daren kagasoff.

 

 

-Şahmaran (20 Ocak)

Şahsu, tam merkezinde olduğu Şahmaran kehanetinden ve onu bekleyen aşktan habersizdir. Oysa sadece iki kişinin değil, iki ırkın kaderi bu aşka bağlıdır. İnsanların ve yılanların…

Yönetmen: Umut Turagay

Başroldekiler: Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray.

 

 

Daniel Spellbound: 2. Sezon (26 Ocak)

New York'ta genç bir iz sürücü, bulunması zor mistik eşyaları büyücülere satarak geçimini sağlamaktadır. Ancak sihirle uğraşmak riskli bir iş olabilir. Animasyon dizisidir.

 

 

Ah Siz İnsanlar (27 Ocak)

Farklı geçmişlere sahip Los  Angeleslı iki genç birbirlerine aşık olur. Ama ailelerle tanışılırken ortaya  çıkan kültürel çatışmalarla son bir ilişki testini daha aşamaları gerekir. 

Başroldekiler: Jonah Hill, Lauren London, Eddie Murphy.

 

 

Cunk On Earth (31 Ocak)

Philomena Cunk, medeniyet tarihinin izini süren bu esprili sahte belgeselde insanlığın ne kadar ilerlediğini ya da gerilediğini göstermek için burada.

Başrol: Diane Morgam

 

 

 

 

Kaynak:Netflix



Etiketler: