Nevide Çiçek Siyah İnci Ödül Töreninde En İyi Model Ödülünü Aldı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla zaman zaman dikkat çeken manken Nevide Çiçek, dün akşam düzenlenen Siyah İnci Ödül Töreni'nde en iyi manken ödülünü alırken, gecede aynı zamanda kırmızı halı sunuculuğunu yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla zaman zaman dikkat çeken manken Nevide Çiçek, dün akşam düzenlenen Siyah İnci Ödül Töreni'nde en iyi manken ödülünü alırken, gecede aynı zamanda kırmızı halı sunuculuğunu yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan manken Nevide Çiçek, dün akşam düzenlenen Siyah İnci Ödül Töreni'nde en iyi manken ödülünü alırken, gecede aynı zamanda kırmızı halı sunuculuğunu yaptı. 

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 1

 

Ödülü annem ve anneannem için kaldırdım! 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan manken Nevide Çiçek, dün akşam düzenlenen Siyah İnci Ödül Töreni'nde en iyi manken ödülünü alırken, gecede aynı zamanda kırmızı halı sunuculuğunu yaptı.

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 2

 

Fenoreporter.com internet sitesine yaptığı açıklamada "Siyah inci ödüllerinde ödül aldım Lübnan’da Türkiye’yi temsil edip Türkiye’ye derece getirdiğim için bana yılın en iyi modeli ödülünü laik gördüler. İlgileri için çok teşekkür ederim. Bu ödülü bana her zaman destek oldukları için onlar için kaldırdım." ifadelerini kullanan Çiçek, hislerini paylaştı. 

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 3

 

Nevide Çiçek kimdir? 

 

Nevide Çiçek kimdir? 2001 yılının Ağustos ayında dünyaya gelen güzel isim Nevide Çiçek İzmir, Konak doğumludur. Çiğli 75. Yıl Mesleki Teknik Anadolu Lisesi mezunudur. Günümüzde BESYO Hazırlık Kursuna devam etmektedir.

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 4

 

Bir dönem model, manken olarak çalışmalarını sürdürmüştür. Sosyal medya dünyasında çok güzel bir aile edindiğini dile getirmiştir. Bunun kendisini çok mutlu ettiğini ve hedefleri hayalleri için elinden geldiğince çalıştığını sözlerine eklemiştir.

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 5

 

Hayatının her döneminde spor yapmış ve spor hayatının bir parçası olmuştur. Spor yapmayınca kendisini kötü hisseden ünlü isim ayrıca futbolcudur. En son Ordu Yalıspor takımına transfer olmuş ve futbol kariyerine de devam etmektedir. Boyu 1.73 cm, kilosu 48, burcu ise aslandır.

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 6

 

2021 yılı itibariyle 20 yaşındadır. Futbol oynamak, gezmek, kitap okumak, koşmak ve yeni yerler keşfetmek hobileri arasındadır. Örümcek, Yılan ve araba ile aşırı hız yapılması fobileri arasındadır.

 

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 7

 

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 8

 

nevide cicek siyah inci odul toreninde en iyi manken odulunu aldi 9

 

 



Etiketler: