Nevşin Mengü'den ABD İle Çin Arasındaki Casus Balon Krizi İçin Dikkat Çeken Analiz!

Sosyal medyada yaptığı dünya gündemi paylaşımıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Nevşin Mengü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ABD ile Çin arasında yaşanan casus balon krizi için dikkat çeken analizler paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı dünya gündemi paylaşımıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Nevşin Mengü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ABD ile Çin arasında yaşanan casus balon krizi için dikkat çeken analizler paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü gazeteci Nevşin Mengü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda ABD ile Çin arasında yaşanan casus balon krizi için dikkat çeken analizler paylaşırken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "ABD ve Kanada üzerinde süzülen Çin Balonu ile ilgili Çin'den açıklama geldi. Çin, balonun askeri olmadığını, hava olaylarını takip eden bir balon olduğunu yanlışlıkla sürüklendiğini söyledi. Uzmanlar şu başlıklara dikkat çekiyor: Çin savunma teorisi yüksek ölçüde ordu sivil içine geçmişliğine dayanıyor, dolayısıyla aslında sistemde "sivil" diye bir şey yok. Tüm sivil girişim ve oluşumlar Çin ordusuna hizmet etmekle yükümlü. Balon gerçekten hava olaylarını takip ediyor olabilir. Ancak hava olayını takip etmek kapsamlı bir şey. Balon, bölgedeki rüzgar yönlerine, güneş açılarına vb olası bir biyolojik silah kullanımının sonuçları için bakıyor olabilir" ifadelerini kullanan Mengü olayla ilgili bilgilendirmeler yaptı. 

 

İşte o paylaşım;

 

nevsin mengu den amerika ve cin arasinda yasanan casus balon krizi ile ilgili carpici bilgiler