Nihal Kanık Yeni Ürünler İle Makyaj Yaptı!

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Nihal Kanık, ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda yeni ürünlerle makyaj yaptı. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik videoları ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü Youtuber Nihal Kanık, ya da namı diğer Ojem Rujum Rimelim, yayınladığı videosunda yeni ürünlerle makyaj yaptı. Son dönemde yayınladığı makyaj ve güzellik videoları ile dikkat çeken ünlü Youtuber Nihal Kanık, yayınladığı videosunda yeni ürünlerle makyaj yaptı. 

 

Yayınladığı videosunda yeni ürünlerle makyaj yapan ünlü Youtuber, kullandığı ürünlerle ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. MAC Strobe Cream / Goldlite, Make Up Forever Reeboot Fondöten / Y355, Make Up ForEver Full Cover, Kapatıcı / 5 Numara, Revlon Colorstay Pudra, MİLK Rally Allık, Urban Decay NAKED Honey Palet, Too Faced Sweet Peach Palet, NYX Epic Ink Liner, Loreal Bambi Eye Maskara, Flormar 229 Dudak Kalemi, Missha Lip Oil,The Body Shop Setting Spray ürünlerini kullanarak makyaj yaptığı videosu ile kısa sürede binlerce kez izlenen ünlü Youtuber bu içeriği ile sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.