Norm Ender'in Mekanın Sahibi Şarkısı Sosyal Medyayı Salladı!

Youtube'da yayınladığı yeni rap ÅŸarkısı "Mekanın Sahibi" ile sosyal medyaya hızlı bir giriÅŸ yapan rapçi Norm Ender, ÅŸarkıda kullandığı sözler ile sosyal medyayı salladı. 

 

Youtube'da yayınladığı yeni rap ÅŸarkısı "Mekanın Sahibi" ile sosyal medyaya hızlı bir giriÅŸ yapan rapçi Norm Ender, ÅŸarkıda kullandığı sözler ile sosyal medyayı salladı. Youtube'da yayınladığı yeni teklisi "Mekanın Sahibi"nde Ben Fero, Burry Soprano gibi rapçilere ağır eleÅŸtiriler yönelten Norm Ender, kullandığı sözlerle sosyal medyada günün en çok konuÅŸulan isimlerinden oldu. 

 

Åžarkıda özellikle geçen "Hey hey hadi bakalım, Gucci Gang Gucci Gang nasıl yapalım?, Mekanın sahibi geri geldi. Bebeleri pistten alalım alalım. Hey Hey hadi bakalım, Marry Jane Marry Jane nasıl yapalım?, Mekanın sahibi geri geldi. Bebeleri pistten alalım alalım.

Özgürlük deyip uyuÅŸmayın. Basını tizini sesisi açın. Hip Hop’u bok edecekseniz eÄŸer, Polisten deÄŸil siz benden kaçın" ifadeleri ile Burry Soprano ve Ben Fero'ya ağır eleÅŸtiriler yönelten ünlü rapçi bu videosu ile sosyal medyada yoÄŸun ilgi gördü. 

 

Videoyu aşağıdan takip edebilirsiniz.