Nurgül Yeşilçay Nasıl 12 Kilo Verdiğini Anlattı!

Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün objektiflere yansırken nasıl 12 kilo verdiğini açıkladı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün objektiflere yansırken nasıl 12 kilo verdiğini açıkladı. Kanal D'de yayınlanan Veda Mektubu dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün objektiflere yansırken nasıl 12 kilo verdiğini açıkladı. 

 

Milliyet gazetesinden Seçkin Şenvardar’ın haberine göre; Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi “Veda Mektubu”nda ‘Alanur’ karakterine hayat veren Nurgül Yeşilçay, dizide kullanacağı topuklu ayakkabı bulabilmek için Nişantaşı’nın altını üstüne getirdi. 5 mağazaya giren ancak aradığı modeli bulamayan Yeşilçay, ‘Alanur’ karakterinin havalı bir kadın olduğunu anlatıp “Ayakkabı almaya çıktık. Alanur çok dar ve çok topuklu giyiyor, o yüzden benim gördüğünüz gibi böyle bol ve düz ayakkabı takıntım olduğu için orada zorlanıyorum” dedi. 16 kilo verdiğini açıklayan Yeşilçay, nasıl zayıfladığının sırrını ise şu sözlerle anlattı: “Bildiğiniz aç kaldım. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun, sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok.”