Nusret Gökçe İyi Ki Okumamışım Dedi!

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş adamı Nusret Gökçe Tuba Kalçık'a önemli açıklamalar yaparken iyi ki okumamışım dedi. 

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş adamı Nusret Gökçe Tuba Kalçık'a önemli açıklamalar yaparken iyi ki okumamışım dedi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü iş adamı Nusret Gökçe Tuba Kalçık'a önemli açıklamalar yaparken iyi ki okumamışım dedi. 

 

Nusret Gökçe yaptığı açıklamada; "İyi ki okumamışım. İyi ki genç yaşta iş hayatına girmişim. Ben hayat okulunda eğitim aldım. Kendimi geliştirdim. Harvard Üniversitesi'nden beni konuşmacı olarak çağırıyorlar. Üniversiteler başarımı derslerde anlatıyor. Ben bir marka yarattım ve bunu evrensel hale getirdim. Bugün nereye gidersen git Nusret biliniyor.

 

Ülkeler arası kültür elçiliği yapıyorum. Dünyanın her coğrafyasındaki insanlara ülkemi, mutfağımı ve kültürümüzü tanıtıyorum. Sosyal medyada 28 milyon takipçim var. Orada yaptığım bir paylaşım dünyanın her yerindeki insanlara ulaşıyor. Türkiye'nin tanıtımına bu açıdan da çok büyük katkı sunduğumu düşünüyorum. Sosyal medya bugün en büyük silah bence. Bu gücü ilk keşfedenlerden biriyim.

 

Ben ülkemizi dünyanın her yerinde temsil ettiğime inanıyorum. Bugün İsrail'de de, Amerika'da da, Dubai'de de insanlara 'Nusret' deyince, 'Türkiye' diyor. Nusret markası benim değil, Türk halkının artık. Bununla da gurur duyuyorum." ifadelerini kullandı.