Nusret Gökçe'nin Spor Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı ve şef Nusret Gökçe Instagram sayfasından yaptığı spor paylaşımında leopar desenli şortu ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü iş insanı ve şef Nusret Gökçe Instagram sayfasından yaptığı spor paylaşımında leopar desenli şortu ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü iş insanı ve şef Nusret Gökçe Instagram sayfasından yaptığı spor paylaşımında leopar desenli şortu ile sosyal medyada gündem oldu.

 

Bir süredir gündeme gelemeyen ünlü kasap Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımıyla adından söz ettirdi. Gökçe, leopar desenli şortu ve siyah çoraplarıyla spor yaptığı anları paylaştı. Nusret Gökçe, 51,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından spor yaptığı anlara ait paylaşımıyla adından söz ettirdi. Leopar desenli şortu ve siyah çoraplarıyla ayna karşısına geçip spor yaptı. O anları paylaşan ünlü kasap tarzıyla dikkat çekti.

 

İşte o paylaşım;

 

nusret gokce nin spor paylasimi sosyal medyada gundem oldu



Etiketler: