O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez kimdir? TV8'de 2022 yılbaşı özel programında sesiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez kimdir? TV8'de 2022 yılbaşı özel programında sesiyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Damla Sönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Damla Sönmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

o ses turkiye yilbasi ozel damla sonmez kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

 

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel Damla Sönmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Damla Sönmez kimdir? Damla Sönmez 3 Mayıs 1987 tarihinde İstanbul'da doğdu. St. Joseph Fransız Lisesi'nden mezun olduktan sonra Paris Sorbonne Üniversitesi'nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde burslu olarak tamamladı. Damla Sönmez, 3 Mayıs 1987 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Saint Joseph Fransız Lisesinden mezun olduktan sonra Fransa‘da Paris Sorbonne Üniversitesinde Tiyatro eğitimi aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yarı zamanlı 2 yıl keman 1 yıl piyano dalında öğrenim gördü. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. 2004 yılında Camdan Pabuçlar dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Damla Sönmez; Güllerin Savaşı, Şubat, Türkan, Gece Gündüz, Emret Komutanım, Bir Aşk Hikayesi, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Deniz Seviyesi, Uzun Hikaye, Çakal, Mahpeyker Kösem Sultan, Kurtuluş Son Durak, Kampüste Çıplak Ayaklar gibi yapımlarda rol almıştır. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde Efsun karakterine hayat vermiş Damla Sönmez, 1.62 metre boyunda ve 53 kilo ve Oğlak burcudur. Şimdilerde Show TV’de yayınlanan Aziz dizisinde Dilruba karakterine hayat vermektedir.