Ocak Ayında Vizyonda Ne Var?  Ocak Ayı Vizyon Takvimi!

Ocak Ayında Vizyonda Ne Var? Ocak Ayı Vizyon Takvimini Sizin İçin Derledik! İşte Detaylar...

 

 

 

Sevda Mecburi İstikamet (6 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Film Konusu: Sevda Mecburi İstikamet, ünlü bir oyuncunun kızıyla olan yarım kalmış hikayesini tamamlamak için çıktığı yolculuğu anlatıyor.

Yönetmen:Çağan Irmak

Oyuncular: Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka

 

 

 

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa (6 Ocak)

 

Film Türü:Animasyon

Yönetmen:İsmail Fidan 

 

 

Düşeş 1-Mafya Sızıntısı (6 Ocak)

 

Film Türü:Komedi,aksiyon

Film Konusu: Film, karıştıkları suçun kefareti olarak emniyetin operasyon düzenleyeceği bir mafyaya sızmak zorunda kalan Tarkan ile Serkan'ın hikâyesini anlatıyor.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu

Oyuncular: Hayrettin Onur Gökoğuz, Korhan Herduran, Ufuk Özkan

 

 

Fabelmanlar (6 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Yönetmen: Steven Spielberg

Oyuncular: Michelle Williams, Paul Dano, Seth Rogen

Film Konusu: Steven Spielberg'in kendi çocukluğundan izler taşıyan filmi The Fabelmans, II.   Dünya Savaşı sonrasında, Arizona'da mütevazı bir ailede büyüyen Sammy Fabelman'ın, sinemanın büyüsüyle aile içerisinde yaşanan gelgitlerin üstesinden gelmeye çalışmasını konu ediniyor.

 

 

Metronom (6 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Yönetmen:Alexandru Belc

Oyuncular: Mara Bugarin, Serban Lazarovici, Vlad Ivanov

Film Konusu: Film, 1972 yılının Romanya'sında, genç Ana'nın ülkeden kaçacağını öğrendiği erkek arkadaşıyla birlikte geçirdiği son birkaç günü anlatıyor.1972 yılının sonbaharı, Romanya. 17 yaşında bir genç olan Ana, erkek arkadaşının birkaç gün içinde ülkeden temelli olarak kaçacağını öğrenir.   İki aşık son günlerini birlikte geçirmeye karar verirler.   Bir grup arkadaşları ile evde Özgür Avrupa Radyosu’nun yasaklı yayınını dinlemek için toplandıklarında, gecenin polis baskını ile sonuçlanacağından habersizdirler.

 

 

Megan (13 Ocak)

 

Film Türü: Korku

Yönetmen: Gerard Johnstone

Oyuncular: Allison Williams, Brian Jordan Alvarez, Kimberley Crossman

Film Konusu: Megan, bir yapay zekâ mucizesi, bir çocuğun en iyi dostu ve bir ebeveynin en büyük müttefiki olmak üzere programlanmış gerçek gibi bir oyuncak bebektir. Oyuncak şirketinin zeki robotikçisi Gemma tarafından tasarlanan Megan, bağlandığı çocuğun dostu, öğretmeni, oyun arkadaşı, koruyucusu olurken dinleyebilir, izleyebilir ve öğrenebilir. Gemma 8 yaşındaki bir anda yetim kalan yeğeni Cady’nin bakımını üstlendiğinde ebeveyn olmak için hazırlıksız ve güvensizdir.  Gemma, işinin yoğun baskısı altında iki sorunu birden çözme çabasıyla MEGAN prototipini Cady ile eşleştirmeye karar verir.

 

 

Hayaller Ülkesi: Gizemli Macera (13 Ocak)

 

Film Türü:Animasyon

Yönetmen: Ricard Cussó

 

 

İllegal Hayatlar (13 Ocak)

 

Film Türü:Komedi

Yönetmen:Cenk Çelik

Oyuncular: Mahsun Karaca, Şahin Sarsu, Mehmet Kahraman

Film Konusu: Kaçak bir kumarhanenin sahibi olan Mahsun, polis baskınlarıyla baş etmekte zorlanır. Sahte bir siyasi parti kurup, kumarhane işletmeye devam etmeye karar verir. Bu fikir onu ve arkadaşlarını hiç beklemedikleri bir maceraya sürükler.

 

 

Operation Fortune: Ruse de guerre-Servet Operasyonu (13 Ocak)

 

Film Türü:Aksiyon

Yönetmen:Guy Ritchie

Oyuncular: Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza

Film Konusu: Guy Ritchie ile Jason Statham'ı bir kez daha bir araya getiren Operation Fortune: Ruse de guerre, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.

 

 

A Man Called Otto- Hayata Röveşata Çeken Adam (13 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Yönetmen: Marc forster

Oyuncular: Tom Hanks, Rachel Keller, Manuel Garcia-Rulfo

Film Konusu:Film, tek eğlencesi kendisinden bıkmış komşularını eleştirmek ve acımasızca yargılamak olan huysuz dul Otto Anderson'un hikâyesini anlatıyor. Otto’nun yan dairesine hayat dolu genç bir aile taşındığında, Otto dişine göre bir rakiple, kıvrak zekâsı ve ağzı burnunda karnı ile, Marisol ile karşılaşıyor.   Marisol ve Otto’nun arasında Otto’nun hayatını ters yüz edecek bir dostluk başlıyor.

 

 

EO-Aİ (13 Ocak)

 

Film Türü:Dram 

Yönetmen: Jerzy Skolimowski

Film Konusu: Yolculuklarında iyi ve kötü insanlarla karşılaşan, neşe ve acıyı deneyimleyen, modern Avrupa'nın bir portresini bir eşeğin gözünden keşfediyor.

 

 

Babil (20 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Yönetmen: Damien Chazelle

Oyuncular: Margot Robbie, Brad Pitt, Diego Calva

Film Konusu:Yollara düşmüş bir karı-koca; kulakları duymayan, konuşamayan bir Japon genç kız ve ailesi; Meksika'da hayatta kalmaya çalışan bir çocuk bakıcısı ve Fas'ta yaşayan çocuklar...  Babaların tüfekleriyle oynarken bütün bu birbirinden uzak insanların hayatını birbirine bağlayan çocuklar, 'insan'a dair yaşanagelen bir felaketi ivmelendireceklerdir.  Farklı kıtaların insanları, bir silah ateşiyle beraber umarsızca birbirlerine bağlanacaklardır.

 

 

Benim Tatlı Diş Perim  (20 Ocak)

 

Film Türü: Macera, Animasyon

Yönetmen: Caroline Origer

 

 

Kutsal Damaca 4 (20 Ocak)

 

Film Türü:Komedi

Yönetmen: Kamil Çetin

Oyuncular: Şafak Sezer, Ersin Korkut, Müjde Uzman

Film Konusu:Film, yanlışlıkla girdiği papazlık yolunda Vatikan'a kadar yükselen Fikret'in artık yurda dönüş hikayesini merkezine alıyor.

 

 

49 (20 Ocak)

 

Film Türü:Dram

Yönetmen:Hakan İnan

Oyuncular: İsmail Hacıoğlu, Hande Doğandemir, Sinan Tuzcu

Film Konusu: Film, 11 Haziran 2014'te IŞİD'in Musul'u işgal etmesi sonrası Türkiye Başkonsolosluğu'nda esir alınan 49 personelin kurtarılması için mücadele eden MİT mensuplarının hikâyesini konu ediniyor.

 

 

Süper Yetenek 3: Büyük Yarış (20 Ocak)

 

Film Türü: Macera, Animasyon

Yönetmen: Anthony Bell

 

 

Korsaj (20 Ocak)

 

Film Türü:Dram, Tarih

Yönetmen: Marie Kreutzer

Film Türü: Korsaj, 40. yaş gününü dönüm noktası olarak alarak zincirlerini kırmaya niyetlenen Bavyera Düşesi Elisabeth’in hikayesini konu ediyor.

 

 

Pinokyo: Sihirli Yolculuk (20 Ocak)

 

Film Türü: Animasyon

Yönetmen: Vasiliy Rovenskiy

 

 

Çizmeli Kedi: Son Dilek (27 Ocak)

 

Film Türü:Animasyon

Yönetmen:Januel Mercado, Joel Crawford

 

 

Demir Kadın Neslican (27 Ocak)

 

Film Türü:Dram, Biyografi

Oyuncular:Naz Çağla Irmak, İlker Aksum, Deniz Uğur

Film Konusu: Demir Kadın Neslican, kanser tedavisi gördüğü sırada yaşama tutunma mücadelesiyle insanlara umut olan Neslican Tay'ın hayat hikayesini konu ediyor.

 

 

Ainbo: Amazon'da Büyük Macera Uçak (27 Ocak)

 

Film Türü: Animasyon

Yönetmen: Jose Zelada, Richard Claus

 

 

Uçak (27 Ocak)

 

Film Türü:Aksiyon

Yönetmen: Jean-François Richet

Oyncular: Gerard Butler, Mike Colter, Yoson An

Film Konusu: Pilot Brodie Torrance, yıldırım düşmesi sonucu hasar alan uçağı savaş alanına dönmüş bir adaya indirerek yolcuları kurtarır. Fakat bu inişin hayatta kalma mücadelesinin sadece başlangıcı olduğunu fark eder.

 

 

Maskeli Balo (27 Ocak)

 

Film Türü:Komedi

Film Konusu: Çekici bir dansçı olan Adrien'in kariyeri bir motosiklet kazasıyla paramparça olur. Bu olayın ardından gençliğini boşa harcayan Adrien'in hayatı, dolandırıcılık ve aşk manipülasyonlarıyla geçinen Margot ile tanıştığında değişir. İkili, birlikte daha iyi bir hayat hayal eder ve şeytani bir plan yapar.



Etiketler: