OÄŸuzhan Özyakup'da Trabzonspor Ä°ddiaları Gündeme Bomba Gibi DüÅŸtü!

BeÅŸiktaÅŸ'ın 2012 - 2013 sezonunda Ä°ngiltere Premier League'in köklü takımlarından Arsenal'dan transfer ettiÄŸi ünlü futbolcu OÄŸuzhan Özyakup, son dönemde özel hayatı ve performansı ile eleÅŸtirilirken, gelen son dakika transfer dedikodusunda Trabzonspor ile Ocak ayı transfer dönemi için anlaÅŸtı iddiası gündeme bomba gibi düÅŸtü.

 

BeÅŸiktaÅŸ'ın 2012 - 2013 sezonunda Ä°ngiltere Premier League'in köklü takımlarından Arsenal'dan transfer ettiÄŸi ünlü futbolcu OÄŸuzhan Özyakup, son dönemde özel hayatı ve performansı ile eleÅŸtirilirken, gelen son dakika transfer dedikodusunda Trabzonspor ile Ocak ayı transfer dönemi için anlaÅŸtı iddiası gündeme bomba gibi düÅŸtü. BeÅŸiktaÅŸ'ta sıkıntılı günler geçiren ve Ä°stanbul'dan ayrılmak isteyen ünlü ortasaha Karadeniz medyasının haberine göre Trabzonspor'a "Size gelmek istiyorum beni alın" dedi. 

 

BeÅŸiktaÅŸ sorun çıkarmazsa OÄŸuzhan Ocak'ta bizimle! 

 

Trabzonspor yönetiminde yöneticilik yapan önemli isimden konuyla ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Ä°ddiaya göre bordo mavili yönetici OÄŸuzhan Özyakup için "OÄŸuzhan Özyakup ile anlaÅŸtık. BeÅŸiktaÅŸ sorun çıkarmazsa, ligin ikinci yarısında bizimle birlikte olacak. BeÅŸiktaÅŸ BaÅŸkanı Ahmet Nur Çebi, iyi bir Trabzonlu. OÄŸuzhan bize gelmek istiyor. BaÅŸkan Çebi’nin de bu sese kulak vereceÄŸine inanıyoruz." ifadelerini kullandı. 

 

Bakalım Ocak ayında bu transfer gerçekleÅŸecek mi?