Oğuzhan Uğur'dan Dikkat Çeken Gözaltı Paylaşımı! Çay İçtim Güzel Arkadaşlarım Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve Youtuber Oğuzhan Uğur Ankara'da gözaltına alınırken dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve Youtube'da yayınladığı Mevzular Açık Mikrofon programıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve Youtuber Oğuzhan Uğur Ankara'da gözaltına alınırken dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve Youtuber Oğuzhan Uğur Ankara'da gözaltına alınırken dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

YouTube'da yayınladığı videolarla geniş bir kitleye ulaşan Oğuzhan Uğur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hakkında yakalama kararı olduğu için gözaltına alındığını duyurdu. İfadesi alınan Uğur, serbest bırakıldı. Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Babala TV'de yayınlanan videolarıyla adından söz ettiren Oğuzhan Uğur, hakkında yakalama kararı olduğu için Ankara'da gözaltına alındı.

 

"ANKARA'DA YAKALANDIM, ÇAY İÇİP ÇIKTIM”

 

Twitter hesabından Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde çekildiği fotoğrafı yayınlayan Uğur, "Yakalama kararı çıkmış. Bu defa Angara'da yakalandım. Çayımızı içtik çıktım. İyiyim, teşekkürler. Polis arkadaşları efsanelerdir bu arada. Güzel arkadaşlarım oldu" ifadelerini kullandı.

 

İşte o paylaşım;

 

oguzhan ugur dan dikkat ceken gozalti paylasimi