Oitheblog Cape Town'da!

Ünlü gezi bloggerları Öykü ve İdil ya da bilinen isimleriyle oitheblog Güney Afrika'nın Cape Town kenntine gidiyorlar. 

Yarından itibaren izlenimlerini bizimle paylaşacak ünlü bloggerlar Güney Afrika'nın Cape Town şehrinde neler yaşayacak? Cape Town'ı biz de sizler için araştırdık. 

Cape Town, Güney Afrika'nın en güzel liman şehirlerinden bir tanesidir. 4 milyon nüfusu ile Cape Town, kozmopolit yaşamı ve sıcakkanlı halkıyla ziyaret edilmesi gereken bir kenttir. Vahşi doğası, kozmopolit şehir yaşamı ile bir çok farklı alternatifi sizlere bir arada sunan Cape Town, Güney Afrika rotasını yapmak isteyen gezginlerin mutlaka ziyaret etmesi gereken bir şehirdir. 

Cape Town'da neler yapılır? 

Tarihi ve doğal güzellikleri bir arada sunan Cape Town, şehir içinde görülebilecek çok sayıda tarihi eser ve doğal güzellikler barındırmaktadır. Özellikle Müslüman mahallesi Bo Kaap, The Castle of Good Hope, Kirstenbosch Botanical Gardens, Robben Island, Rhodes Memorial, Güney Afrika Meclisi, başlıca görülebilecek yerler arasında yer almaktadır. 

Cape Town'a nasıl gidilir? 

İstanbul'dan Cape Town'a sürekli olarak uçuşlar mevcuttur. 11.5 saatlik ortalama uçuş süresiyle Cape Town'a ulaşılabilir. 

Cape Town'da Gece Hayatı nasıl? 

Cape Town'da gece hayatını destekleyen çok çeşitli konseptte bar bulunmaktadır. Camps Bay, Long Street, Bree Street, Kloof,Waterkant,ve Greenpoint bölgelerine dağılan gece hayatı çok çeşitli ve farklı tatlar sunan bar ve gece kulüpleri ile doludur. 

Not: Fotoğraf Oitheblog'un Instagram sayfasından alınmıştır.