Ömür Gedik Et Tüketimini Bir Lafıyla Yüzde 30 Azaltan Canan Karatay'a Hayranlığını Açıkladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ömür Gedik, Canan Karatay'ın bir cümlesiyle tavuk döner tüketimini yüzde 30 azalttığını söylerek bundan sonra onun izinden gideceğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Ömür Gedik, Canan Karatay'ın bir cümlesiyle tavuk döner tüketimini yüzde 30 azalttığını söylerek bundan sonra onun izinden gideceğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde penis şeklinde muz görseliyle et tüketiminin zararları konusunda uyarıda bulunmak isterken, konunun bambaşka yerlere gitmesiyle gündem olan ünlü şarkıcı bu paylaşımıyla çok tepki çekmişti. 

 

Twitter sayfasından yayınladığı paylaşımında Canan Karatay'ın başarısını takdir eden ünlü şarkıcı "Vay arkadaş, Canan Karatay’a bak bi lafıyla tavuk döner satışlarını yüzde 30 düşürmüş. Biz koca PETA’nın et yemeye karşı en etkili görselini paylaşıyoruz, millet mesaja değil muza takılıyor. Bundan sonra Canan hoca üzerinden yürüyeceğim." ifadelerini kullandı. 

 

İşte Ömür Gedik'in o paylaşımı;