Ozan Akbaba'nın Pınar Gültekin Yorumu Dikkat Çekti!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından hunharca öldürülen Pınar Gültekin hakkındaki sözleriyle dikkat çekti. 

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki performansı ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından hunharca öldürülen Pınar Gültekin hakkındaki sözleriyle dikkat çekti. Son dönemde yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ozan Akbaba, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda sevgilisi tarafından hunharca öldürülen Pınar Gültekin hakkındaki sözleriyle dikkat çekti.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Pınar Gültekin için "Kimselerin yolu Azrail kılığına girmiş Adem oğluyla kesişmesin... Etkin değilim, yaptırım gücüm yok, sade bir vatandaşım ve yalnızca iyi bir insanım. Söyleyebileceklerim, edebileceğim dua bu kadar.. Kendi adıma özür dilerim " ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;