Ozan Güven Uzun Süre Sonra Objektiflere Yansıdı! Deniz Bulutsuz İle Hukuki Süreç Hakkında Bilgi Verdi!

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süre sonra objektiflere yansırken, geçtiğimiz sene sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet davası ile ilgili bilgiler verdi. 

 

Rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süre sonra objektiflere yansırken, geçtiğimiz sene sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet davası ile ilgili bilgiler verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ozan Güven uzun süre sonra objektiflere yansırken, geçtiğimiz sene sevgilisi Deniz Bulutsuz ile yaşadığı şiddet davası ile ilgili bilgiler verdi. 

 

Geçtiğimiz sene eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a uğradığı şiddetle gündeme gelen ve uzun süredir magazin basınından uzak bir hayat yaşayan Ozan Güven, önceki gün bir davet çıkışı kameralara yansıdı. Ozan Güven, Deniz Bulutsuz ile olan hukuki süreç hakkında bilgi verdi. Ozan Güven, önceki akşam katıldığı bir etkinlik çıkışı kameralara yansıdı. Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı iddiası sonrası hakkında 'hakaret', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından 3 yıl 9 aydan 13 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlan Ozan Güven, uzun bir süredir gözlerden uzak yaşıyor. Önceki gün bir davet çıkışı görüntülenen oyuncu, hem dava sürecinden hem de Cem Yılmaz'ın yeni dizisi hakkında konuştu. Eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle aylarca gündemden düşmeyen Ozan Güven, dava süreci için "Mahkeme süreci devam ediyor. 9 Haziran 2022'de mahkememiz var" dedi. Bir ara yediği içtiği ayrı gitmeyen Cem Yılmaz'ın Netflix'te yayınlanan 'Erşan Kuneri' adlı dizisine övgüler yağdıran Ozan Güven, "Her zaman en iyisini yapıyor, saygı duymak lazım" dedi. Öte yandan zayıfladığı görülen oyuncunun sakalsız hali de dikkat çekti.



Etiketler: