Özcan Deniz'den İranlı Sevgilisi Samar Dadgar'a Pahalı Jest!

Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a ne hediye etti? Sosyal medyada yaptığı aşk paylaşımıyla İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a duyguduğu sevgiyi ve aşkı ilan eden ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı sevgilisine yaptığı pahalı jestle magazin gündemine oturdu. Peki Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a ne hediye etti? Cevaplar haberimizde..

 

Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a ne hediye etti? Sosyal medyada yaptığı aşk paylaşımıyla İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a duyguduğu sevgiyi ve aşkı ilan eden ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı sevgilisine yaptığı pahalı jestle magazin gündemine oturdu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a duyguduğu sevgiyi ve aşkı ilan eden ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, İranlı sevgilisine yaptığı pahalı jestle magazin gündemine oturdu. Peki Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a ne hediye etti? Cevaplar haberimizde..

 

Özcan Deniz İranlı sevgilisi Samar Dadgar'a ne hediye etti?

 

Özcan Deniz (49), İranlı modacı sevgilisi Samar Dadgar’a (26) 50 bin liralık saat hediye etti. Kulislerde Deniz’in sevgilisine evlenme teklif ettiği de konuşuluyor. Sosyal medyada ise yorumlar şu yönde: Velayet davasını kaybetti, eski eşi Feyza Aktan’a nispet yapıyor. 

 

ozcan deniz den iranli sevgilisi samar dadgar a pahali jest