Özcan Deniz İle Samar Dadgar Hakkında Şok İddia! Daha Önce...!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özcan Deniz ile modacı sevgilisi Samar Dadgar hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özcan Deniz ile modacı sevgilisi Samar Dadgar hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Özcan Deniz ile modacı sevgilisi Samar Dadgar hakkında Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.  

 

Daha önce de ilişki yaşamışlar!

 

Söylemezsem Olmaz programında Özcan Deniz'in eski eşi Feyza Aktan'la evlenmeden önce de genç modacıyla beraberlik yaşadığı, boşandıktan sonra tekrar görüşmeye başladığı iddia edildi. Seren Serengil, Özcan Deniz'in annesinin o zamanlar bu ilişkiye karşı çıktığını söyleyerek, "Bu diğerinden daha beter diyerek oğluna küstü. Annesinin yaşadığı şahit olduğu bir şeyler var" dedi.

 

ozcan deniz ile samar dadgar hakkinda sok iddia