Özcan Deniz Sevgilisi Samar Dadgar Ve Oğlu İle Tatile Çıktı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey ile birlikte tatile çıkarken, teknelerinde objektiflere yakalandılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey ile birlikte tatile çıkarken, teknelerinde objektiflere yakalandılar. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, sevgilisi Samar Dadgar ve oğlu Kuzey ile birlikte tatile çıkarken, teknelerinde objektiflere yakalandılar. 

 

Feyza Aktan'dan olaylı bir şekilde boşanan, şiddet ve velayet davalarında eski eşiyle karşı karşıya gelen Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve yeni sevgilisi Samar Dadgar ile Bodrum'da tekne turu yaparken görüntülendi. Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 2018'de evlendiği ve oğlunun annesi Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanmıştı. Ayrılığın ardından Aktan, şiddet gördüğü iddiasıyla ünlü oyuncuya dava açmıştı. Şiddet davasından beraat eden Deniz, daha sonra oğlunun velayetini alabilmek için soluğu mahkemede almıştı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti. Deniz, Aktan ile ayrıldıktan sonra modacı Samar Dadgar ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

 

Keyifli vakit geçirdiler!

 

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Özcan Deniz, oğlu Kuzey ve bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Samar Dadgar ile soluğu Bodrum'da aldı. Ünlü isim, önceki gün oğlu ve Dadgar ile tekne turunda görüntülendi. Bir ara derin düşüncelere daldığı görülen Özcan Deniz, oğlunu sevgilisine emanet edip, teknenin arka kısmında tek başına oltayla balık tuttu. Kuzey'i kucağına alan Samar Dadgar da o sırada sevgilisinin oğluyla oyun oynadı. Daha sonra oğlu ve sevgilisinin yanına dönen Deniz, balık tutma işlemini bir süre daha devam ettirdi. Kuzey ve Dadgar ile keyifli vakit geçiren 50 yaşındaki şarkıcının o anları ise objektiflere böyle yansıdı.