Özge Özel'den İfşa Açıklaması! Bence Siz Hepiniz Salaksınız! Devlet Görüntüleri Onayladı!

Sosyal medyada önceki gün yayınladığı görüntülerde erkek arkadaşının kendisini alıkoyduğunu ve iş yerini kurşunlayıp kendisini darp ettiğini söyleyen ünlü güzellik uzmanı Özge Özel, sonrasında söylediklerinin yalan çıktığı iddiası için Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak buna inananlar bence siz salaksınız devlet kurşunlama görüntülerini ve darp raporlarını onayladı dedi. 

 

Sosyal medyada önceki gün yayınladığı görüntülerde erkek arkadaşının kendisini alıkoyduğunu ve iş yerini kurşunlayıp kendisini darp ettiğini söyleyen ünlü güzellik uzmanı Özge Özel, sonrasında söylediklerinin yalan çıktığı iddiası için Instagram sayfasından bir açıklama yayınlayarak buna inananlar bence siz salaksınız devlet kurşunlama görüntülerini ve darp raporlarını onayladı dedi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü güzellik uzmanı Özge Özel, Instagram sayfasından yaptığı ifşa açıklamasında bence siz salaksınız devlet kurşunlama görüntülerini ve darp raporlarını onayladı dedi.

 

Instagram sayfasından kendisinin yalan söylediğini iddia edenler için "Ben o kadar iyi makyaj yapmışım ki 1 haftadır hala geçmedi. Bu haberleri parayla yaptıranlar ve buna siz inananlar için söylüyorum bence salaksınız çünkü devlet işyerimin kurşunlandığı görüntüler ve darp raporumu onayladı. Ben niye yalan söyliyim böyle birşeyle ilgili bir ilişki yaşıyorum bende de mesajlar var akşam 8'de hiçbir şey yok akşam 11'de ağzım yüzüm şiş" ifadelerini kullanırken, yalan söylediği iddialarını reddederek konuyla ilgili görselli açıklamalar yaptı. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İşte o açıklamanın detayları;