Özge Ulusoy Sosyal Medya Paylaşımı Yapmaya Devam Edenlere Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlara rağmen sosyal medyada sanki hayat normal seyrinde devam ediyormuş gibi paylaşım yapanlara tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlara rağmen sosyal medyada sanki hayat normal seyrinde devam ediyormuş gibi paylaşım yapanlara tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Özge Ulusoy, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ülkemizin dört bir yanında devam eden yangınlara rağmen sosyal medyada sanki hayat normal seyrinde devam ediyormuş gibi paylaşım yapanlara tepki gösterdi. 

 

Özge Ulusoy, hiçbir şey olmamış gibi paylaşım yapanlara tepki gösterdi: "Yine rutininizde kalın. Spor da yap yemek de ye restorana da git tabii ama hiçbir şey olmuyormuş gibi paylaşma kardeşim"

 

ozge ulusoy sosyal medya paylasimi yapmaya devam edenlere tepki gosterdi