Özge Yağız'ın Ablasını Görenler İnanamadı! Güzelliğiyle Büyüledi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ablasıyla görüntülerine yer verirken, ablasını güzelliğiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ablasıyla görüntülerine yer verirken, ablasını güzelliğiyle sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Özge Yağız, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ablasıyla görüntülerine yer verirken, ablasını güzelliğiyle sosyal medyada gündem oldu. 

 

En son Baba dizisi ile izleyici karşısına çıkan Özge Yağız sosyal medya hesabını aktif olarak kullanıyor. Güzelliği ile büyüleyen Yağız ablası ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü ismin paylaşımını görenler çok şaşırdı. Baba, Sol Yanım, Adını Sen Koy dizileri ile büyük beğeni toplayan Özge Yağız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da kendinden söz ettiriyor. 25 yaşındaki güzel oyuncunun ablasını görenlerin benzerlik karşısında ağızları açık kaldı. Adını Sen Koy dizisi ile oyunculuğa merhaba diyen Yağız, “Diğer yarım, neşem. İyi ki doğdun, iki ki bizimlesin. Yüzün hep gülsün su perisi ablam” notu ile ablasıyla olan fotoğraflarını paylaştı. Güzel oyuncunun ablası ile olan benzerliği dikkat çekti. Başkent Üniversitesi mezunu olan Yağız’ın rol aldığı yapımlar arasında Yemin ve İçimizden Biri de bulunuyor. Özge Yağız en son Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Baba dizisinde Büşra Saruhanlı karakterine hayat verdi.

 

İşte o paylaşım,

 

ozge yagiz in ablasini gorenler inanamadi guzelligiyle gundem oldu



Etiketler: