Özüm Sabay Göbeklitepe'de Neler Deneyimledi? İşte Detaylar!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe ve Harran'ı gezerken, bölge ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe ve Harran'ı gezerken, bölge ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Özüm Sabay, yayınladığı videosunda Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe ve Harran'ı gezerken, bölge ile ilgili düşüncelerini takipçileriyle paylaştı. 

 

Yayınladığı videosunda Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe ve Harran'ı gezen ünlü sosyal medya fenomeni bölge ile ilgili değerlendirmelerini detaylı bir şekilde takipçileriyle paylaştı. Kısa sürede binlerce kez izlenen içeriğiyle ünlü sosyal medya fenomeni takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.