Petek Dinçöz Derin Dekolteli Paylaşımı İle Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, Instagram sayfasından yaptığı derin dekolteli paylaşımı ile takipçilerinden tam not aldı. 

 

Derin dekolteli paylaşımı beğeni topladı!

 

Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra yeniden evlenen Petek Dinçöz ülkeye geri dönmüş ve sahneye çıkmaya başlamıştı. Dinçöz son sahnesinde göbeğine kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti. Şarkıcıyı görenler "Hep güzelsin" yorumlarında bulundu. Serkan Kodaloğlu'dan boşandıktan kısa süre sonra oğlu İrfan Aslan ile ABD'nin Miami kentine yerleşen Petek Dinçöz ardından evlilik kararı almıştı. Nida Büyükbayraktar ile ani bir kararla evlenince Türkiye'ye dönen Dinçöz sahnelere de döndü. Sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken şarkıcı sahnede de cesur tercihler yapıyor. Dinçöz son olarak göbeğini kadar inen dekoltesiyle dikkat çekti. Petek Dinçöz'ü görenler "Hep güzelsin" yorumları yaparken kimi takipçiler de "Estetik yüzünden mimiğin bile yok" yorumlarında bulundu.

 

İşte o paylaşım;

 

petek dincoz un derin dekolteli paylasimi begeni topladi



Etiketler: