Pınar Deniz Timothee Chalamet İle İlgili Söylediği Büyüsü Bozuldu Sözlerinden Dolayı Alay Konusu Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz haftalarda İbrahim Selim'in programında Timothee Chalamet ile ilgili söylediği sözlerden dolayı alay konusu oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı projelerde gösterdiği başarılı performans ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz haftalarda İbrahim Selim'in programında Timothee Chalamet ile ilgili söylediği sözlerden dolayı alay konusu oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz haftalarda İbrahim Selim'in programında Timothee Chalamet ile ilgili söylediği sözlerden dolayı alay konusu oldu. 

 

Alay konusu oldu!

 

Yargı dizisindeki rolünün yanı sıra reklam filmlerinde ve dijital platformlarda yayınlanan filmlerde rol alan oyuncu Pınar Deniz, haftalar önce Timothee Chalamet için söylediği, "Her yerde gördüğüm için büyüsü bozuldu" sözünden dolayı sosyal medyada alay konusu oldu. Deniz'in sözlerine, "kendi ayağına sıkmış" yorumları yapıldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrol oyuncusu Pınar Deniz, son zamanlarda Aşk 101 ve Aşkın Kıyameti'nin yanı sıra birçok reklam projesinde rol aldı. Aynı anlarda birkaç projede rol alan oyuncu, İbrahim Selim'in programında Timothee Chalamet için söylediklerinden dolayı alay konusu oldu.

 

2 yıl önce İbrahim Selim'in programına konuk olan güzel oyuncu meslektaşı Timothee Chalamet için "İlk izlediğimde etkilenmiştim ama sonra bendeki tüm etkisini yitirdi. Çok fazla işten oynayarak ve çok görülerek... Her yerde gördüğüm için bitti, büyüsü bozuldu. Çok tükettik" ifadelerini kullanmıştı. Birçok projede yer alan oyuncunun bu sözleri yeniden gündeme geldi. Twitter'da gündem olan oyuncu alay konusu olurken "Bazanızın altından Pınar Deniz çıkabilir", "Nefes al biraz" ve "Yine mi Pınar Deniz" yorumları yapıldı.

 

pinar deniz in timothee chalamet ile ilgili sozleri alay konusu oldu 1

 

pinar deniz in timothee chalamet ile ilgili sozleri alay konusu oldu 2

 

pinar deniz in timothee chalamet ile ilgili sozleri alay konusu oldu 3

 

pinar deniz in timothee chalamet ile ilgili sozleri alay konusu oldu 4