Pirana Ve Timsahlarla Bataklıkta Bir Gün!

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber İlkay Zaman, yayınladığı videosunda pirana ve timsahlarla bataklıkta bir gün geçirirken, yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı ilginç içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber İlkay Zaman, yayınladığı videosunda pirana ve timsahlarla bataklıkta bir gün geçirirken, yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü Youtuber İlkay Zaman, yayınladığı videosunda Brezilya'nın Pantanal bölgesinde pirana ve timsahlarla bataklıkta bir gün geçirirken, yaşadığı deneyimler hakkında bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda bugün takipçilerini Brezilya'nın en batısına ve dünyanın en büyük bataklığı olan Pantanal'a götüren ünlü Youtuber Pantanal’a gitmenin ve o şartlarda kalmanın gerçekten çok zor ve fedakarlık gerektirdiğini belirtirken takipçilerine “Fakat hayatınızda kaç kez oltayla Pirana avlayıp timsah besleyebilirsiniz ki?” diye sordu. Pantanal’da 600'den fazla kuş türü, piranalar ve timsahların yaşadığını belirten ünlü Youtuber ayrıca bölgesi olan Pantanal, doğal güzelliiği ve el değmemişliğiyle baş döndürdüğünü belirtti.

 

İşte İlkay Zaman'ın Pantanal izlenimleri;