Prof. Dr. Naci Görür'den Düzce Depremi Sonrası Dikkat Çeken Deprem Açıklaması!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem profesörü Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce'de gerçekleşen 6 şiddetindeki depremin ardından çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem profesörü Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce'de gerçekleşen 6 şiddetindeki depremin ardından çarpıcı ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren deprem profesörü Naci Görür Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce'de gerçekleşen 6 şiddetindeki depremin ardından çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Arkadaşlar, Düzce’de olan bugünkü deprem ile bu yörede enerjinin büyük ölçüde boşaldığını düşünüyorum. Ancak Bolu Dağı Tüneli ile Bolu güneyi arasında, KAF’a bağlanan hat henüz kırılmadığı için bu kesim riskli bölge olarak düşünülmelidir. Sevgiyle" ifadelerini kullanan Görür sosyal medyada gundem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

prof. dr. naci gorur den duzce depremi sonrasi deprem aciklamasi