Pucca'dan Ersin Korkut İçin İlginç Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Pucca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'dan elenen Ersin Korkut için son derece ilginç bir yorumda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Pucca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'dan elenen Ersin Korkut için son derece ilginç bir yorumda bulundu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Pucca, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Survivor'dan elenen Ersin Korkut için son derece ilginç bir yorumda bulundu.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Puki, Ersin Korkut'un köpeğinin aynısı.. benim bebeğin bir gözü zaten görmüyordu, diğeri yüzde 30 artık baya azaldı görmesi. Dünden beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum, bir gün falcının biri Ersin için ağlayacaksın dese, dükkanını kapattırdım :(((((((((" ifadelerini kullanan Pucca bu paylaşımıyla dikkat çekti. 

 

İşte o paylaşım; 

 



Etiketler: