Rabia Öztürk'ten Bir Peri Masalı'nda Geçen Sokak Hayvanları İle İlgili Sözlere Sert Tepki!

Sosyal medyada sokak hayvanları ile ilgili yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü hayvansever Rabia Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde sokak hayvanlarıyla ilgili geçen cümlelere tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada sokak hayvanları ile ilgili yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü hayvansever Rabia Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde sokak hayvanlarıyla ilgili geçen cümlelere tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü hayvansever Rabia Öztürk, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda FOX TV'de yayınlanan Bir Peri Masalı dizisinde sokak hayvanlarıyla ilgili geçen cümlelere tepki gösterdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Bir Peri Masalı'nda sokak hayvanları ile ilgili geçen kötü sözler için "Fox tv yönetiminin gözünden kaçtığını düşünerek @FOXTurkiye yayınladığı “bir peri masalı” dizisinde geçen bu talihsiz cümlelere yer verilmesini ÖZELLİKLE SEÇEN kişilerin bu konuda uyarılmasını, Ve bu çirkin algıyı yaratan kişiden  sokak hayvanları adına özür bekliyoruz. Her şeyi geçtim. Tüm ekipten bir ses çıkmadı da yılların oyuncuları “bize neler söyletiyorsunuz” diyemiyor mu? Nasıl böyle bir algı yaratıyorsunuz?" ifadelerini kullanan Öztürk sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım,

 

rabia ozturk ten bir peri masali dizisinde sokak hayvanlari ile ilgili sozlere tepki

 

rabia ozturk ten bir peri masali dizisinde sokak hayvanlari ile ilgili sozlere tepki