Rabia Soytürk Sevgilisi Fester Abdü İle İlk Kez Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rabia Soytürk önceki gün Bebek'te sosyal medya fenomeni Fester Abdü ile ilk kez görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rabia Soytürk önceki gün Bebek'te sosyal medya fenomeni Fester Abdü ile ilk kez görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Rabia Soytürk önceki gün Bebek'te sosyal medya fenomeni Fester Abdü ile ilk kez görüntülenirken dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

 

Rabia Soytürk, sevgilisi Fester Abdü ile ilk kez Bebek'te görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soytürk, ilişkisiyle ilgili sorulara "Kendisi Antalya'da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş zamanlarımızı birlikte geçiriyoruz" yanıtını verdi. Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; oyuncu Rabia Soytürk, Fester Abdü ile ilk kez Bebek'te objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ikiliden Soytürk, "Kahve içmeye çıktık, güzel vakit geçiriyoruz. Onun dışında bir şey yaptığımız yok" ifadelerini kullandı. Rabia Soytürk, gazetecilerin "Yaz için tatil planı olacak mı?" şeklindeki sorusuna ise "Çalışmak belki olabilir ama gönül ister ki Alaçatı, kum, güneş..." yanıtını verdi.

 

Fester Abdü ile birlikteliği hakkında konuşan Rabia Soytürk, "Kendisi Antalya'da yaşıyor. Bazen işi için geliyor. Bir de benim için geliyor. Onun dışında benim vaktim kısıtlı. Boş zamanlarımızı birlikte geçiriyoruz" ifadelerini kullandı. 

 

"MESAFELER ENGEL OLMUYOR”

 

Muhabirlerin "Uzak mesafelerden dolayı bir tartışma oluyor mu?" sorusuna yanıt veren çiftten Feste Abdü ise "Antalya - İstanbul mesafesi uçak ile 1 saat zaten. Hatta ben geliyorum, Rabia beni bekletiyor bazen. Mesafeler engel olmuyor" dedi. Soytürk de "İkimiz de yoğun çalışıyoruz. Burada da yoğunluktan dolayı zaten görüşmeyecektik. Bu yüzden pek bir şey fark etmiyor" yanıtını verdi. Bir süre önce 'Sefo' ile Emirgan'da görüntülenen Rabia Soytürk, haklarında çıkan aşk iddialarına yanıt vermişti. Oyuncu, gazetecilere "Bizi çektiğinizde sizleri görünce çok şaşırdım. Hayatımda birisi var ama bu 'Sefo' değil. Biz uzun zamandan beri arkadaşız" açıklamasını yapmıştı.