Rainbow Kısa Filmi Uluslararası Film Festivallerine Hazırlanıyor!

FOX TV'de Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun başrolünü paylaştığı Kurşun dizisinde canlandırdığı Filiz Ertan karakteriyle sinema dünyasında çıkışa geçen ünlü oyuncu ve senarist Burçin Ergin, kadına şiddetin arttığı bir dönemde yazdığı Rainbow filmi ile uluslararası film festivallerinde boy göstermeye hazırlanıyor. 

 

FOX TV'de Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun başrolünü paylaştığı Kurşun dizisinde canlandırdığı Filiz Ertan karakteriyle sinema dünyasında çıkışa geçen ünlü oyuncu ve senarist Burçin Ergin, kadına şiddetin arttığı bir dönemde yazdığı Rainbow filmi ile uluslararası film festivallerinde boy göstermeye hazırlanıyor. Son dönemde özellikle oyunculuğu ve senaristliğiyle çıkışa geçen isimlerin başında gelen Burçin Ergin, kadına şiddetin arttığı bir dönemde yazdığı Rainbow filmi ile uluslararası film festivallerinde boy göstermeye hazırlanıyor.

 

Daha önce Kerem Türkaydın'ın Prana klibinin de yönetmenliğini üstlenen ünlü yönetmen Seçil Yeşildirek'in yönetmen koltuğunda oturduğu Rainbow filmiyle birlikte kariyerinde önemli bir çıkış yaparak dikkatleri bir kez daha üstüne çekmeyi başardı. Kadına karşı şiddetin, cinayetlerin, toplumsal eşitsizliğin arttığı böyle bir dönemde Burçin Ergin ve Seçil Yeşildirek Rainbow (Gökkuşağı) isimli kısa filmleriyle bir kadının rengarenk olan dünyasından bizlere farklı bir pencere açıyor. Senaryosunu Burçin Ergin'in kaleme aldığı, Rainbow (Gökkuşağı) filminin görüntü yönetmenliğini  sinema dünyasının tanınmış isimlerinden ünlü yönetmen Uğur İçbak yaparken, filmin soundtrack'i ise Cem Esen imzasıyla ortaya çıktı. 

 

Yağmur sonrası gökkuşağını seyretmek isteyen bir kadının tüm renklerini kaybetme hikayesini konu alan kısa filmde Gamze Dar ve Caner Tor cesur performanslarıyla yoğun ilgi görürken, film uluslararası film festivallerinde boy göstermeye hazırlanıyor.