Recep Ä°vedik 7 Filminde Murat Dalkılıç Sürprizi! Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Disney Plus'ta yayınlanan Åžahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep Ä°vedik 7'nin yankıları sürerken, filmde Murat Dalkılıç sürprizi yaÅŸandı. 

 

Disney Plus'ta yayınlanan Åžahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep Ä°vedik 7'nin yankıları sürerken, filmde Murat Dalkılıç sürprizi yaÅŸandı. Disney Plus'ta yayınlanan Åžahan Gökbakar'ın yeni filmi Recep Ä°vedik 7'nin yankıları sürerken, filmde Murat Dalkılıç sürprizi yaÅŸandı. 

 

recep ivedik 7 filminde murat dalkilic surprizi

 

Murat Dalkılıç sürprizi!

 

Åžahan Gökbakar'ın sinemada giÅŸe rekorları kıran Recep Ä°vedik serisinin 7'nci filmi bir dijital platformda yayınlandı. Filmi izleyenler ÅŸarkıcı Murat Dalkılıç'ı görünce ÅŸaşırdı. Åžahan Gökbakar, Recep Ä°vedik serisinin 7’nci filminde hayat pahalılığından rant projelerine kadar her konuda eleÅŸtiride bulunuyor. Recep, 50 liralık elektrik faturası 900 liraya çıkınca çıldırıyor. “400 lira gelirim var, 900 lira faturayı nasıl ödeyeyim. Bundan sonra ampul yakının Allah belasını versin” diyor. Åžahan Gökbakar’a Öznur Serçeler, Ä°rfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi’nin eÅŸlik ettiÄŸi filmde sürpriz bir isim daha yer alıyor.  O isim ÅŸarkıcı Murat Dalkılıç. Filmin kamera arkasından görüntüleri de Instagram hesabından yayınlayan DalkılÄ±ç ”Ne güzel anı oldu belli deÄŸil” dedi. Sanatçı, 4 kiÅŸilik bir ailenin sinemaya gitmesinin en az 350 lirayı bulduÄŸunu, bu yüzden filmini bir dijital platforma verdiÄŸini belirtmiÅŸti.