Reha Özcan'dan Sokak Hayvanlarına Uygulanan Şiddet İle İlgili Çarpıcı Paylaşım!

Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. 

 

Kanal D'de yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisiyle gündemde olan ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Reha Özcan, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.  

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Türkiye'nin çeşitli yerlerinde kaydedilen sokak hayvanlarına şiddet görüntüleriyle ilgili "Gözlerim açıktı, fakat uyanamadım. Şimdi kapıya çıkıp adını bilmediğim ama her sabah biribirimize sarıldığımız arkadaşlara nasıl bakacağım? Adını bildiklerimizin katil olduğunu anlatamam, ismi lazım değil de diyemem bu dilsiz candaşlarıma. Çok acıttın canımı insan, çok…" ifadelerini kullanan Özcan sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

reha ozcan dan sokak hayvanlarina siddet goruntuleriyle ilgili carpici ifadeler