Reynmen Öldü Mü? Neden Twitter'da TT Oldu?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş, ölüm iddiaları sonrası sosyal medyada trend topic (TT) oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ya da gerçek adıyla Yusuf Aktaş, ölüm iddiaları sonrası sosyal medyada trend topic (TT) oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanmayı başaran ünlü sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (Reynmen)'in öldüğü iddiası ortalığı karıştırırken, sosyal medyada kullanıcılar konuyu araştırmaya devam ediyor. 

 

Twitter'da bir çok kullanıcı son saatlerde ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen'in öldüğünü düşünüp, kendisiyle ilgili yorumlar yaparken, ortaya atılan iddiaların henüz teyit edilemese de gerçek olma ihtimalinin düşük olduğu düşünülmektedir. 

 

Reynmen kimdir? 

 

Sosyal medyada Reynmen ismi ile tanınan Youtuber Yusuf Aktaş 1995 yılında İstanbul‘da dünyaya gelmiştir. İki kardeşi bulunan ünlü sosyal medya fenomeninin, bir kardeşi ve bir ablası vardır. İlköğretimi Ahmet Kabaklı Okulunda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretime nakil olmuş ve ilköğretimi orada tamamlamıştır.

 

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmış ancak oradanda mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradanda ayrılarak Açıköğretim’den Liseyi tamamlamıştır. Yaşantısını İstanbul Bağcılar’da sürdürmektedir.

 

Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır. Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başarmıştır. Günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar takipçileri tarafından oldukça beğeni ile izlenmekte ve her geçen gün dahada başarılı hale gelmektedir.

 

Sosyal medya dışında ünlü oyuncular ile de arası oldukça iyidir. Özellikle Murat Cemcir ve Ahmet Kural ile birlikte Sie Liegt in Meinen Armen şarkısında birlikte yer almıştır. Yusuf Aktaş internet dünyasındaki tanınan ismi ile Reynmen aslen Sivas‘lıdır.



Etiketler: