Rusya'dan Kiev'e Yoğun Saldırı! Zelenskiy Tepki Gösterdi!

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy Vladimir Putin'in emriyle Kiev'e yönelik gerçekleşen yoğun füze saldırısına tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy Vladimir Putin'in emriyle Kiev'e yönelik gerçekleşen yoğun füze saldırısına tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy Vladimir Putin'in emriyle Kiev'e yönelik gerçekleşen yoğun füze saldırısına tepki gösterirken sert ifadeler kullandı. 

 

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, başkent Kiev'e yönelik bugün gerçekleşen füze saldırısına tepki gösterdi. Zelenskiy, gündüz Kiev’e düzenlenen Rus füze saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

 

“HER UYARI ÇALDIĞINDA…”

 

Saldırı nedeni ile korktukları için Kiev sokaklarında koşan çocukların görüntüsünü de paylaşan Zelenskiy, “Ukraynalı çocuklar. Her hava saldırısı uyarısı çaldığında, sıradan bir hafta içi günü böyle görünüyor. İnsanları ve çocuklarımızı Rus teröründen, terörist devletten korumaya yardımcı olan dünyadaki herkese teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.