Rüyada Başbakan Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada başbakan görmek ne anlama gelir? Rüyada başbakan gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada başbakan görmenin anlamı nedir? Başbakan görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada başbakan görmek, İmanet, İlim, Hitabet, Şan şöhret, Hüküm, devlet ve yükseklik ile yorumlanır. Rüyada Başbakanı görmek izzet, güc, maksat ve zafere erişmeye tabir edilir.

-Rüyada başbakanı neşeli ve güler yüzlü görmek, dünyada erişeceği hayır ve yüksekliğe, mutluluk ve bolluğa delâlet eder. Rüyada başbakanı sinirli görmek kuvvet ve şevkete işaret eder.

-Rüyada başbakan ile beraber yemek yediğini görmek, izzet kurtuluş, zafer ve şerefe, kudret ve kuvvete delâlet eder. Çünkü Başbakan devlet demektir. Bir kimsenin rüyada Başbakanla yemek yediğini görmesi, kurtuluş ve zafere ermeye ve şereflenmeye tair edilir.

-Rüyada Başbakan'ın kendi evine gelmesini görmek zenginliğe ve çok geniş dünyalığa yorumlanır.

-Rüyada başbakanın kendisine hediye vermesi refah ve mutluluğa işaret eder. Rüyada başbakandan bir şey hediya almak, hayır ve menfaata, bol rızıka, bolluğa, zenginlik, para ve mala delâlet eder.

-Rüyada kendi bulunduğu yere başbakanın gelmesi yağmur ve rahmete delâlet eder.

-Rüyada başbakanla sohbet etmek, izzet ve şerefe, rakibine karşı galip gelmeye işaret eder.

 


Etiketler: