Rüyada Bayrak Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bayrak görmek ne anlama gelir? Rüyada bayrak gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bayrak görmenin anlamı nedir? Bayrak görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bayrak görmek, Şeref, iyi hal , yücelik ve izzettir. Elinde bayrak taşımak şeref ve makamla, Elindeki bayrağı düşürmek makamını yitirmekle, Bayrak görmek doğru yolu bulmaya, Kadının bayrak görmesi veya taşınası evlenmesine delalet eder.

-Rüyada dalgalanan bayrak görmek, şanslı bir dönemde olduğunuzu belirtir. Durgun, sarkan veya yarıya kadar çekilmiş bir bayrak, sıkıntılı olaylar yaşanacağına işarettir.

-Rüyada bayrak asmak, Savaş olan bir ülkede yaşıyorsanız, savaşı kazanacağınıza, savaş olmayan ülkede yaşıyorsanız, zenginliğe işarettir.Rüyada bayrağı dalgalanır görmek, şanslı bir dönemde olduğunuzu belirtir. Durgun, sarkan veya yarıya kadar çekilmiş bir bayrak, sorunlu günler yaşayacağınıza işarettir.

-Rüyada bayrak açmak, Savaş olmayan bir ülkedeyseniz zenginliğin işaretidir. Yabancı bir ülkenin bayrağı, devletler arsında anlaşmazlıklara işaret eder.

-Rüyada bayrak, başarıyı temsil eder. Kendi ülkesinin bayrağını gören kimse istediklerini rahatlıkla yapabilecek, başka bir ülke bayrağı gören kimse ise dışarıdan yardım alacak demektir.

-Rüyada bayraklar görmek, talihin iyi gideceğine ve hayra yorumlanır.

-Rüyada dalgalanan tek bayrak görülürse, genç bir erkek için bir dostu tarafindan yardıma çağırılacağına, otuzunu geçmiş ise mevki ve övünç sağlayacak başarılı bir işe girişeceği anlamına gelir.

-Rüyada bayrak yakmak, Eğer bayrak sarkmış ve yarı çekilmişse, herkes için bir tehlikenin yakın olduğu, rüya sahibinin ihtiyatli davranışla tehlikenin az çok önlenebileceği biçiminde yorumlanır.

-Rüyada elinde bayrak olduğu halde sokakta yürüdüğünü görmek, düşmanlarına karşı üstün geleceğine, başkasının elindeki bayrağı alıp evine getirdiğini görmek, bir mirasa konacağına, yahut bir piyangodan büyük bir para kazanacağına delalet eder.

-Bir başka rivayete görede: rüyada görülen kırmızı bayraklar savaşa, şan bayraklar, ordu içinde veba hastalığı bulunduğuna, yeşil bayrak hayırlı bir yolculuğa çıkmaya, beyaz bayraklar yağmura, siyah bayraklar da kıtlığa işaret eder.

-Hayrete düşmüş ve ne yapacağını şaşırmış bir kimsenin rüyada asker bayrağı görmesi, o kimsenin şaşkınlıktan kurtulup doğru yolu bulmasına işaret eder.

-Kadın için bayrak görmek, kocaya işaret eder.

-Bazı tabirciler, siyah bayraktan her tarafta meydana gelen yağışlar olarak tabir etmişlerdir.

-Savaş olan bir ülkede yaşıyorsanız, savaşı kazanacağınıza, savaş olmayan ülkede yaşıyorsanız, zenginliğe işarettir.

-Bir kimsenin rüyada bayrak görmesi, şan ve şöhrete ve iyi bir hale delâlet eder.

-Rüyada beyaz bir bayrak görmek, saliha ve temiz bir kadına işarettir.

-Ev üzerinde bayrağın dalgalandığını görmek, o evden birinin öleceğine delâlet eder.

-Rüyada kendi hesabına bayrak aldığını görmek, bulunduğu mevkiden azledileceğine alâmettir.

-Bekâr bir adamın kırmızı bayrak görmesi, kötü huylu bir kadınla evleneceğine delâlet eder.

-Rüyada resmi veya özel bir binadaki bir göndere bayrak çektiğinizi görmek veya göndere çekilen bayrak töreninde bulunmak, askerlik yoklamasına gitmediğiniz için cezalanacağınıza, kadın iseniz sizi bu yakınlarda milli savunma hizmetine çağıracaklarına veya sosyal bir hizmet yapmak için bir derneğe girmek istediğinize yorumlanır.

-Rüyada görülen kırmızı bayraklar harbe, sarı bayraklar, askerde veba hastalığı bulunduğuna ve yeşil bayrak hayırlı bir yolculuğa çıkmaya delalet eder. Beyaz bayraklar, yağmura, siyah bayraklar da kıtlığa delalet eder Hayrete düşmüş ve ne yapacağını şaşırmış bir kimsenin rüyada asker bayrağı görmesi, o kimsenin hayretten kurtulup doğru yolu bulmasına, delalet eder. Kadın için bayrak görmek, kocaya delalet eder. Bazı tabirciler siyah bayraklar her tarafta meydana gelen yağışlılığa delalet eder, dediler.

 

 


Etiketler: