Rüyada Beden Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beden görmek ne anlama gelir? Rüyada beden gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada beden görmenin anlamı nedir? Beden görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada beden görmek, kişinin kendi bedenini çıplakken normal halde görmesi sağlığa, onda bir eksiklik görmesi hastalığa, ona fazla ihtimam görterdiğini görmek nefse düşkünlüğe, Göz ve kulaklarda ot bitmesi ibret almamaya, öğüt dinlememeye, Bedenin her tarafında güzel bir şekkilde ot bittiğini görmek o yılın ucuzluk ve bolluk içinde geçmesine delalet eder.

-Rüyada insan kendi vücudunu çıplak ve temiz görürse sıkıntılarını atacak ve hayatı eskisinden daha rahat olacak demektir. Rüyada çıplak insanlar görmek ise tatsız haber, söylenti, huzursuzluktur.

-Bir kimsenin rüyada bedeninde kuvvet ve iyilik görmesi; kuvvete, bedeninin büyük olduğunu görmesi, mala ve şerefe, bedeninin madenden veya balçıktan olduğunu görmesi de ölüme delâlet eder.

-Rüyada beden sağlığı kötü bir hastalığa ve zahmete işarettir. Çünkü sağlık hastalığın tersidir. Bazen beden sağlığı nimete kavuşturur.

 


Etiketler: