Rüyada Bekçi Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bekçi görmek ne anlama gelir? Rüyada bekçi gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bekçi görmenin anlamı nedir? Bekçi görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bekçi görmek, gece bekçisi, sabah ve yatsı namazlarını ihmal eden kimseyi uyaran biri ile, Bekçinin birini kovalaması nefsiyle mücadele eden insanın aklı ve ruhu ile, mal stoklanan ambar bekçisi zikir ve ilim meclisleriyle, Bağ ve bostan bekçisi nimetin şükrünü eda etmekle tabir edilir.

-Rüyada bekçi görmek, kuvvet ve kudrette artışı belirtir. Mal sahibi ulunacağına yorumlanır.

-Rüyasında bekçi gören kişi, insanı koruyan, güçlü biri olacaktır. Boylu poslu, temiz giyimli bir bekçi ise büyük yardımda bulunacak eşsiz bir dosttur.

-Rüyada bekçi görmek, kuvvet ve kudretin artacağına delalet eder. Rüyada bekçilik ettiğini görmek, hayır ve menfaate işarettir. Bekçinin kendisini tuttuğunu ve onu hırpaladığını gören hükümet tarafindan zarara uğrar. Bir başka rivayete görede: rüyada bekçi görmek, namazı terkettiğinden dolayı rüya sahibini korkutan bir kimseye işaret eder. Rüyada bekçi görmek, ilim ve zikrullaha, ilim ve zikir ehli ile toplanmaya, bazen de cami ve hizmetçisine işaret eder. Rüyada bir bekçiden kaçtığını ve onun da o kimsenin arkasına düşüp yetiştiğini ve ona birtakım sözler söylediğini daha sonra da ondan kurtulduğunu gören kimse, gece namazında kusur eder, ancak sonra bundan tövbe eder.

-Kişinin rüyada mal bekçisi görmesi, ilim ve Allah'ı zikre, ilim ve zikir ehli ile bir araya gelmeye delâlet eder. Bazı kere de bu rüya, cami ve zaviyelerin hizmetçisine işarettir. Rüyada kendini bekçi görmek, hayır ve menfaate delâlet eder.

 


Etiketler: