Rüyada Beklemek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beklediğini görmek ne anlama gelir? Rüyada beklediğini gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada beklediğini görmenin anlamı nedir? Beklediğini görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Beklemek ile ilgili rüyalar görülme şekline göre farklı şekilde tabir edilmektedir. Bu nedenle rüyada kötü bir şeyi beklemek, üzüntüye; iyi bir şeyi beklemek, isteğinin gerçekleşmesi anlamına gelir. Ayrıca rüyada birini beklemek haberle tabir edilmektedir. Sonuç olarak kişinin beklemekte olduğu veya arzuladığı şeye kavuşacağı demektir. Beklemek ilim ehli için ziyade ilme ve işlerin kemal bulmasına delalet eder. Bilim adamları için ilme, bazen de dindeki bozukluğa işaret eder. Sonuç olarak iyi bir haberi beklemek hayra, kötü bir şeyi beklemek şerre delalet eder. Bir işi beklediğini gören uzun ömür sahibi olur.

-Rüyasında sıraya dizilmiş insanlar içinde sıra beklediğini gören kişi için bu rüya çekeceği zahmetten sonra isteğine kavuşacağını belirtir. Rüya sahibinin zorluklara göğüs gererek mücadeleci yapısını bir an bile elden bırakmamasını ifade eder. Ayrıca zorluklar karşısında engelleri aşarak üst makamlara gelecek kadar başarılı olacağına rivayet edilir.

-Beklenen bir insan ise sevinçli habere yorulmaktadır. Yolda herhangi bir ulaşım aracı olan vasıtayı beklemek ise çaresizlik ve şaşkınlıkla tabir edilmektedir. Bir olay ya da gelişme beklemek ahmaklık ya da gafletle tabir edilir. Beklemek ilim ehli için ziyade ilme ve işlerin kemal bulmasına delalet eder.

-Kendinizi birisini beklerken görmek, bilimde ilerlemeye veya dini inançlarınızın azalacağına işarettir. Beklerken sıkılan, telaşlanan kimse bir sevinç yaşayacaktır. Bekleyen ve sabreden kimse, umduğundan daha mutlu olacaktır.

 


Etiketler: