Rüyada Beyaz Güvercin Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada beyaz güvercin görmek ne anlama gelir? Rüyada beyaz güvercin gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada beyaz güvercin görmenin anlamı nedir? Beyaz güvercin görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada beyaz güvercin görmek çok iyidir. İyi amele yorulmaktadır. Müjdeli haber, sevinç, mutluluk ve en önemlisi de barışı ifade eder. Bekar bir kimse rüyasında beyaz güvercin görse ahlaklı güzel biriyle evlenir. Mal ve para demektir. Sadık dost ve sevgili, sevinç, ferah ve nimet olarak tabir edilir.

-Rüyada beyaz güvercin görülmesi temiz, iyi ve müjdeli haberler almaya yorumlanır. Uçarak gelen beyaz güvercin ise tez haberdir.

-Bir gül ağacına veya çiçeklerin arasına konan beyaz güvercin sevgiliyle ilgili haberdir. İnsanın omzuna konan beyaz güvercin yine müjdeye tabir edilir. Bu rüya aynı zamanda iyi amele, hayra, nailiyete ve kadının güzelliğine delalet eder.

-Rüyada beyaz güvercin almak, mutlu olacağınıza yorumlanır. Kişinin rüyada beyaz bir güvercin aldığını görmesi, ele geçecek çok mala ve rızka delâlet eder. Ayrıca rüyada beyaz güvercin görmek, mal ve zengin birisine işaret eder.

 


Etiketler: