Rüyada Biberon Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada biberon görmek ne anlama gelir? Rüyada biberon gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada biberon görmenin anlamı nedir? Biberon görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada süt çocuklarına süt, sulu yiyecekler ya da su içirmekte kullanılan emzikli şişe olan biberon görmek zahmetsiz elde edilen rızka işarettir. Ayrıca çocuğun sütten kesilmesine de işaret eder. Biberon emen çocuk görmek, iyi bir haber almaya işarettir. Rüyada bir bebeğe biberonla süt içirdiğini görmek, bir yetimi sevindireceğine; biberona süt doldurduğunu görmek, bir yerden eline para geçeceğine, biberonun elinden düşüp kırıldığını görmek, beklediği bir menfaatin olmayacağına işarettir. Rüyada bebeğin biberon emmesini görmek, zahmetsizce ele geçecek mala veya rızka işarettir. Rüyada bebeğe biberonla süt vermek, tüm sıkıntıların biteceğini ve huzurlu bir hayata kavuşmak anlamına gelir. Rüyada kendi çocuğuna biberon ile süt vermek, çocuğun büyüyünce çok başarılı olacağına ve maddi manevi ailesine destek olacağına delalettir. Rüyada biberon ile bebek emzirdiğini ve biberondan sütün fışkırdığını görmek, zenginlik ve bereketin habercisidir. Kişinin rüyasında biberon emdiğini görmesi, sevinçli bir haber alacağına işarettir.

-Rüyayı gören kimsenin, yaşantısında olumlu gelişmeler yaşanacağına yorumlanır. Sürpriz ve sevinçli gelişmeler yaşayacağını delalet eder. Bir kimsenin rüyada küçük bir bebeğe biberonla süt içirdiğini görmesi, bir yetimi sevindireceğine; biberona süt doldurduğunu görmesi de, beklenmedik bir yerden eline geçecek paraya delâlet eder. Rüyada boş bir biberon görmek kimi zaman yeni başlanacak bir işe yorumlanır. Rüyada boş biberon, lohusalı bir kadını işaret eder. Rüyada görülen boş biberon, baba ocağını yahut anneyi işaret eder. Ayrıca, geçmişe özlemi, eski bir arkadaşı tanımlar.

-Bazı yorumcular da boş biberonu, henüz birbirlerini daha tanıyamamış iki nişanlıya yorumlarlar. Evli bir kimse rüyasında boş bir biberon görse, o kişinin bir çocuğu olacağına işarettir. Rüyada biberon görmek Yaşlı bir kimsenin rüyasında biberon görmesi ise torun sahibi olacağına hükmedilir. Eğer bekâr bir kimse rüyasında biberon satın aldığını görürse, yakın zamanda evleneceğine işaret sayılır. Rüyada bebeğe biberonla mama vermek beklenen yardımın geleceğine, ferahlık duymaya veya iyilik etmeye bazen de yeni bir bebeğin habercisi, kimi zaman ise, sevdiğinle kavuşmaya işaret eder.

 


Etiketler: