Rüyada Bira Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bira görmek ne anlama gelir? Rüyada bira gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bira görmenin anlamı nedir? Bira görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Sırları açıklamaya; hastalığa; zorlukla ya da birinin arzusu hilafına gelecek rızka; sevgiliye kavuşmaya yahut yanındaki adamlarından gelecek faydaya, Bira üreticisi öğretmene ya da ustaya, Biracı görmek salih kimse için hayra, fasık kimse için günaha, Birahane halkın ayak takımına ve fasık insanlara, oraya girip bira içmek haram işlemeye delalet eder.

-Rüyada bira içtiğini görmek, nişanlanacağına ve çok geçmeden evleneceğine işarettir.

-Barda bira içtiğinizi görmek hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir. Eğer başkaları içiyorsa gizli düşmanlara sahip olduğunuz anlamına gelir.

-Ani bir rahatsızlık, hastalık anlamına gelir.

-Rüyada bira içmek hayırlı değildir. Rüyasında bir içkili yerde bira veya buna benzer bir içki içtiğini görmek, dünya da fena yolda olduğuna işarettir ve hareketlerini düzeltmesi için bir ihtardır. Bira bardağını döktüğünü görmek tövbeye, doldurduğunu görmek günah işlediğine; bir meyhanenin önünden geçerken içeri girmek istediği halde girmediğini ve oradan uzaklaştığını görmek, doğru yolda olduğuna işarettir.

-Dince haram olan birayı içtiğini görmek, iyiliğe alâmet değildir ve yanlış yolda olmanın işaretidir.

-Birahaneye girdiğini görmek, bir hadisenin zuhuruna ve derin bir ızdıraba şevkine alâmettir.

-Bira mayası görmek, sıhhat ve afiyete ve hastalıktan şifa bulmaya delâlet eder. İçtiğinizi görmek, hayal kırıklığına uğrayacağınızın işaretidir. Eğer başkaları içiyorsa bu, birtakım gizli düşmanlara sahip olduğunuz anlamına gelir.

-Biracıyı görmek, serbetçiye delalet eder. Çünkü serbetçi yanında bulunan bardakları dizer ve o bardakların içinde tatlı, acı, sıcak ve soğuk meşrubat bulunur. Bazen biracıyı görmek, mektepte çocuklarla veya dükkanındaki çıraklarıyle iftihar eden öğretmen ve sanatkara delalet eder. Bazen de biracıyı görmek, sır ve sıkıntıları meydana koymak isteyen için sır ve sıkıntıları açıp izah etmeye veya gizlemek arzusunda bulunan kimse için sıkıntılı şeyleri gizli tutmaya delalet eder.

 


Etiketler: