Rüyada Biriyle Tartıştığını Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada biriyle tartıştığını görmek ne anlama gelir? Rüyada biriyle tartıştığını gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi iÅŸarettir? Rüyada biriyle tartıştığını görmenin anlamı nedir? Biriyle tartıştığını görmek neye delalet eder? Ä°ÅŸte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada biriyle tartışmak, kadınlar için daha önce küstüÄŸü birisiyle barışacağına yorulur. Erkekler için bu rüya mahkemelik bir olayın lehine biteceÄŸi anlamına gelir. Ä°slami rüya tabirlerine göre bir memurla tartışmak, rahatsız duyacağınız bir tartışma yaÅŸayacağınıza yorumlanır. Bazı tabirciler ebeveynlerle tartışmayı kötüye yorumlamışlardır. Genel olarak bu rüya fayda, yarar ve menfaat olarak tabir edilmiÅŸtir.

-ÖlmüÅŸ bir yakınıyla tartıştığını görmek, ölen yakınınızın vasiyetini yerine getirmediÄŸinize delalet eder. PadiÅŸahlardan herhangi biriyle tartışmaksa toplumsal deÄŸiÅŸikliklerle karşılaÅŸacağınıza iÅŸaret eder.

-Baba ile tartışmak: Babayla tartışmak iyilik ve güzelliÄŸi, iÅŸlerde baÅŸarıyı temsil eder. Babasıyla tartıştığını gören yakın zamanda sevinçli bir haber alır. Anne, baba, amca, dayı, hala, teyze ile tartışmakta bu ÅŸekilde tabir edilir.

-Ayrıca rüyada biriyle tartışmak, tartıştığınız kiÅŸilere göre farklı ÅŸekilde yorumlanmaktadır.

-Abla ile tartışmak; rüyayı gören kiÅŸinin, yaÅŸadığı sorun ve sıkıntılardan dolayı kendisine bir çeki düzen vermesi gerektiÄŸini belirtir.

-Devlet büyüÄŸüyle tartışmak; Ä°stek ve hayallerine kavuÅŸmaya iÅŸarettir. Ä°zzet ve devlet sahibi olmaya, hayır ve hasenata yorumlanır. Uzun ve bereketli ömre, rızkın devamına, zenginliÄŸe ve dinde sebat etmeye delâlet eder.

-Müdür ile tartışmak; rüyayı görenin mutsuzluÄŸunu belirtir. Tatsız olaylar ve can sıkıcı haberlere iÅŸarettir.

-Rüyada bir mesele için bir arkadaşınız veya eÅŸiniz ile tartıştığınızı görmek, çok zor durumda bulunduÄŸunuza ve bundan kurtulmak için çareler aradığınıza iÅŸarettir.

 


Etiketler: