Rüyada Bıyık Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada bıyık görmek ne anlama gelir? Rüyada bıyık gördüysen ne olacaktır? Kötüye mi yoksa iyiye mi işarettir? Rüyada bıyık görmenin anlamı nedir? Bıyık görmek neye delalet eder? İşte cevabı haberimizde...

 

-Rüyada bıyıklı olduğunuzu gördüyseniz, bu bencil olduğunuzun işaretidir. Sahtekarlığa uğrayacağınız anlamına da gelir.

-Rüyada bıyık görmek; Mala, bıyığı büyümüş görmek; kötü habere, bıyık ve sakalığını yolduğunu görmek; fakir düşmeye, bıyığını beyazlamış görmek; girişilen işten vazgeçileceğine, bıyık çıktığını görmek; kuvvetli olmaya işarettir.

-Bir adamın rüyada bıyığının kısalmış olduğunu görmesi, Sünnet-i Seniyye üzere hareket ettiğine işarettir.

-Rüyada bıyığın traş olduğunu veya kesilip azaldığını görmek, hayır ile tabir olunur. Böyle birinin borcu varsa, borcunu ödeyecek imkâna kavuşur.

-Rüyada bıyığının yeniden bittiğini görmek, kuvvet kazanmaya işarettir.

-Rüyada küçük bir çocuğun bıyığının büyümüş olduğunu görmek veya rüyada bıyıklı çocuk görmek, o çocuğun neşe ve süruruna ve büyümesine delâlet eder.

-Bıyık ve sakalını kesmeyi âdet edinen kimse, rüyada bıyık ve sakalını kestiğini görse; rahatlığa, tasa ve sıkıntıdan kurtulmağa delâlet eder.

-Hamile bir kadının rüyada kendisini bıyıklı görmesi, bir erkek çocuğu doğuracağına, hamile olmayan kadının bu rüyayı görmesi ise, hiç çocuğu olmayacağına delâlet eder.

-Bıyık aynı zamanda vakar ve heybet işaretidir.

-Hoş rızıktır. Normal büyüklükteki bıyık sünnet ölçülerinde yaşamaya, Aşırı uzun bıyık sapkınlığa, haram mal yemeye yahut kedere, Bıyığa güzel koku yahut yağ sürmek işlerin güzellik ve albenisine, Bıyığı tamamen kesmek yadırganmıyorsa sıkıntıdan kurtulmmaya, aksi halde kötü şöhrete yahut fakirliğe delalet eder.

-Rüyada bıyıklı olarak görülen kişinin, boş ve dağınık bir hayat yaşadığına işarettir. Eğer evli ise gayrimeşru bir ilişki yaşadığını da belirtebilir.

-Rüyada bıyıklı olduğunuzu gördüyseniz, bu bencil olduğunuzun işaretidir. Sahtekarlığa uğrayacağınız anlamına da gelir. Koparılması yoksulluğa işarettir. Bıyığın uzaması üzücü, kesilmesi kötü bir haber anlamına gelir. Birinin bıyığını çekmek o kişiye zarar vereceğiniz anlamına gelir. Kara, uzun bıyık kazancın artmasıyla para bakımdan ferahlayacağınız anlamına gelir.

-Rüyada bıyıklı olduğunuzu gördüyseniz, bencil bir insan olduğunuzun işaretidir. Bu rüya, sahtekarlığa uğrayacağınız anlamına da gelir.

-Rüyayı gören erkek bıyıksız ise bir iş için uğraşmak zorunda kalır. Bıyıklı bir erkek için ise aşkta başarıdır. Rüyasında bıyıklandığını gören kadın ise sıkıntılı bir döneme girecek demektir.

-Rüyada bıyık gören bir insan, sefahat hayatını sürdürür. Bıyığı fazla uzun ve sarkık ise, boş işlerle uğraştığına, bıyığını kesmiş görmesi ise halinde doğru ve düzenli biri olduğu anlamına gelir. Bıyıklarının noksanlığı iyiliğe; bıyık ve sakalını yolması, rahata, şiddet ve garazkarlığın geçmesi şeklinde yorumlanır. Bıyıklı bir erkeğe aşık olduğunu görmek, bu rüyayı gören genç kızın mutlu ve başarılı bir evlenme yapacağına işarettir. Rüyasında bıyığının tıraş edildiğini veya kesilip kısaldığını gören hayra erer. Borçlu ise borcunu öder.

-Bıyığının az kesik olması iyi, fazla uzun olması da hayırlı değildir. Rüyasında birinin kendisini bıyığından tutup çektiğini görmekte hayır yoktur. Bıyık uçlarinin uzun olması kişinin haysiyetli olmasını ifade eder. Bıyığının beyaz olduğunu gören bir işe başvurur sonra ondan vazgeçer. Bir küçük çocuğun bıyığının çıkmış olduğunu görmek, onun artık büyüdüğüne işarettir. Bir kadın kendisini bıyıklı görürse bir erkek çocuk doğuracağına, eğer hamile degilse hiç çocuğu olmayacağına işarettir. Bıyığın siyah ve iri olup uçları yukarı doğru kıvırcık olması, onun kavgacı biri olduğuna, tüccar ise kazanca delalet eder.

-Bıyığı normal şekilde kısaltmak ve düzeltmek, sünnete uymaya işaret eder. Bıyık ve sakalını kesmeyi hoş gören bir kimsenin, rüyada bıyık ve sakalını kesmesi, rahatlığa, taşa ve sıkıntının gitmesine, bıyık ve sakalını kesmeyi çirkin görenin rüyada bıyık ve sakalını kesmesi ise, rütbesinin gitmesine, fena bir şöhret almasına, fakirliğe düşmesine ve zarara uğramasına işaret eder. Bıyık kıllarının kısalığı güzel, uzunluğu ise, kötüdür. Bazen bıyık kıllarının uzunluğu, içki içmeye veya zekat vermemeye yahut sahibi tarafından istenen emaneti sahibine iade etmemeye işaret eder.

 


Etiketler: