Şahmaran’ın Galasına Ünlü Yağdı!

Netflix Türkiye yapımı olan yeni dizi Şahmaran’ın galası dün akşam Hünkar Suyu Kasrı’nda gerçekleşti. Gala adeta ünlüler geçitiydi! İşte detaylar…

 

Galada başrol Serenay Sarıkaya, Burak Deniz, Mert Ramazan Demir dahil olmak üzere tüm kadro boy gösterdi. Ünlü isimlerin akın ettiği gala adeta şıklık yarışıydı. Kusursuz Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken Serenay Sarıkaya ise gecenin yıldızıydı. Siyah transparan elbisesiyle göz kamaştıran oyuncu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Sarıkaya, sesiyle de büyüledi. Burak Deniz ve Mert Ramazan Demir’in de siyah kombini takipçilerinden tam not aldı.

 

 

ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NE? YAYINLANDI MI? 

 

Şahmaran dizisi bir öğretim görevlisi olan Şahsu'nun hikayesini konu alıyor.

Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluğun içinde düşer. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi her şey değiştirecektir. 

Dizi bugün Netflix'de seyircisiyle buluşacak.